Gästabudsvägen 6, 611 31 Nyköping. Telefon 0155-28 44 24

Börja hos oss

Vad roligt att du är intresserad av oss och våra utbildningar!

Här hittar du information om hur du ansöker, byter eller besöker oss.
Vill du ha en kul gymnasietid full med kreativt skapande och samtidigt vara förberedd för framtidens alla kreativa yrken inom besöksnäringen och vidareutbildningar är vi skolan för dig.
Vi hälsar dig varmt välkommen till Nyköping Strand Utbildningscentrum, Sveriges bästa Hotell- och Restaurangskola.

Öppet Hus

På grund av det rådande läget genomför vi våra Öppna hus med förbokade visningar.

Lördag den 30/1 mellan kl 10-14 kan ni boka tid för besök. Vi tar emot en familj i taget. Skicka ett sms till rektor Hannu Husa på 0702133100 senast fredag 29/1 kl 12 så får ni en inbjudan med tid på sms.

Torsdag den 11/2 mellan kl 17 och 19 kan ni boka tid för besök.

Vi hoppas kunna erbjuda fysiskt Öppet hus senare under våren. Följ oss på vår hemsida eller sociala medier för aktuell information.

Ansök

Ansökan till oss gör du via din kommuns ansökningssida på webben. Har du några frågor om hur en ansökan går till är du välkommen att höra av dig till oss eller prata med din SYV på din skola.

Viktiga datum för ansökan.
1-15 februari 2021, Gymnasiewebben öppen för ansökan till åk 1
19-9 maj 2021, Omvalsperiod. Gymnasiewebben öppen.

Om du inte är behörig
Om du saknar behörighet till ett nationellt program finns det möjlighet att söka till något av våra introduktionsprogram. Klicka HÄR så kan du läsa om vilka möjligheter som finns och vilka förutsättningarna är för att kunna söka.

Prova på dag

ELEV FÖR EN DAG
Välkommen att prova på och bli elev för en dag. En dag som betytt mycket för många inför valet av rätt gymnasieutbildning.

Vi ger nu dig samma möjlighet att under en dag se och uppleva NSU. Hur lärarna är, hur maten smakar, hur skolan ser ut och hur det fungerar, vilka program man läser och hur det ser ut. Frågor som kan kännas bra att få svar på innan du väljer gymnasium.

Ta kontakt med din SYV på din skola eller kontakta oss direkt.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Nyköping Strand Utbildningscentrum och våra utbildningar, samt få inbjudan till kommande aktiviteter?

Skicka ett mejl till oss så hör vi av oss:
Rektor Hannu Husa husa@nsutbildning.se eller till
Bitr. rektor Daniel Andersson daniel.andersson@nsutbildning.se